درب ضد آب | آشنایی کامل ، شناخت کاربردها و مزایای منحصر به فرد این درب‌ها

 

درب ضد آب

درب ضد آب  نمونه‌ای هم‌ راستا با دکوراسیون‌های امروزی بوده که توسط شرکت‌های مطرحی مانند بازرگانی سکات تولید و روانه بازار شده‌اند.

در حال حاضر استفاده از متریال‌هایی که بتوان هم بر قابلیت‌های ویژه ساختاری و هم بر جنبه زیبایی آن‌ها تکه نمود، موردتوجه می‌باشد.

امروزه مراکز درمانی، تجاری و حتی مسکونی به درب‌هایی با ویژگی‌هایی متمایزتر نیاز دارند و تقاضا برای محصولی مقاوم‌تر در عرصه‌هایی چون شست‌وشو، ضدعفونی کردن و … به‌مراتب بیش‌ازپیش است.

درب‌های ضد آب به دلیل جذب پایین رطوبت و ساختاری پایدارتر در برابر انواع مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده، تقاضای زیادی را به خود می‌بینند و جذابیت‌های بصری‌شان نیز مزید علت شده تا سهم بالایی از فروش را در دست بگیرند.

مطرح نمودن ویژگی‌های ساختاری درب‌های ضد آب، چگونگی ساخت، کاربردها و … سبب می‌شود، نسبت به این ابزارهای ضروری ساختمان‌های امروزی آشنایی بیشتری بیابیم.

به علاوه، این درب‌ها به دلیل ویژگی‌های عایقی که دارند، می‌توانند در حفظ حرارت و سرما، صدا و حتی حفاظت از امنیت محیط‌های مختلف موثر باشند.

از آنجایی که اهمیت استفاده از محصولات با کیفیت و مقاوم از دیدگاه اقتصادی و محیط زیستی همواره برجسته است، درب‌های ضد آب با این ویژگی‌های منحصر به فرد، انتخاب مناسبی برای ساختمان‌ها و فضاهای مختلف می‌باشند.

این محصولات، با توجه به فناوری‌های روز دنیا و استفاده از متریال‌های با کیفیت، می‌توانند تا سال‌ها به عنوان یک قطعه اساسی در ساختمان‌ها و فضاهای مختلف به کار روند.

در ادامه سعی می‌کنیم اطلاعات جامعی درباره درب ضد آب و جنبه‌های مختلف آن در اختیارتان قرار دهیم.

آشنایی بیشتر با ساختار درب ضد آب پلی یورتان:

درب ضد آب از پوشش‌های متفاوتی که به‌صورت روکش بر روی آن قرار می‌گیرند، ساخته می‌شود. روکش‌ها توانسته‌اند به علت مزایای ذاتی‌شان به‌عنوان عنصری ضد آب و مقاوم در برابر رطوبت شناخته شوند. درواقع این روکش‌ها سطح رویین درب‌ها را پوشش داده و به حالت چسبنده بر روی درب‌ها آستر می‌شوند. قابلیت‌های متفاوت در کنار خاصیت ضد آب بودن سبب شده در مکان‌هایی که به عایق‌کاری درب‌ها نیاز باشد، بتوان از این روکش‌ها استفاده نمود و درب‌های ضد آب را پدید آورد.

ترکیب خاص موجود در این نوع درب‌ها به آن‌ها اجازه می‌دهد، به‌راحتی به مصاف صحنه‌های مرطوب، مملو از بخار یا با احتمال خراشیدگی و پوسیدگی بروند و کوچک‌ترین آسیبی نبینند. درب‌های چوبی، آلومینیوم، آهنی و … که در دکوراسیون‌های قدیمی حضور داشتند، کمتر به موفقیت چشمگیری در دیزاین آرایی دست می‌یافتند. از مشخصات ذاتی آن‌ها نیز نمی‌شد، انتظار بروز ویژگی‌های چندان مهم و شایسته‌ای را داشت. ولی امروزه درب ضد آب به‌راحتی توانسته با تمامی دکوراسیون‌ها هم‌راستا و هماهنگ به‌پیش رود و زیبایی مسحورکننده‌ای را از خود بروز دهد. سرویس‌های بهداشتی، آشپزخانه‌ها و حتی اتاق‌خواب‌ها را می‌توان به دستان توانمند این درب‌ها واگذار نمود و عدم آسیب‌دیدگی، رشد میکروب و قارچ، پوسیدگی و هرگونه عوامل ناخوشایند دیگر را از بستر آن‌ها دور دید.

چگونگی تولید درب ضد آب پلی یورتان:

تولید درب ضد آب اکنون در سطح وسیع به علت طول عمر بالا در دست اقدام است و صنعتگران بسیاری مانند بازرگانی سکات اقدام به طراحی و توزیع این سازه مقاوم و مقرون‌به‌صرفه نموده‌اند. ساختار مقاوم و محکم این درب‌ها زبان زد بوده که این امر مدیون نحوه ساخت متمایزی می‌باشد که برای این درب‌ها در نظر می‌گیرند. متریال ویژه در کنار اجرایی منحصربه‌فرد، درب‌های ضد آب را که در ظاهر بسیار شبیه به درب‌های چوبی هستند، دارای مؤلفه‌های ساختاری متفاوتی نموده است. به‌راستی این مقاومت عالی در برابر آب و رطوبت را وام‌دار مواد اولیه تشکیل دهند و همچنین ساختاری است که مانع جذب آب به بافت‌های درب می‌شود. بسته به این‌که از چه روکشی بر روی درب‌ها استفاده می‌شود، نحوه ساخت متمایزی را برای آن‌ها شاهد هستیم.

گاهی با رزین ABS که به‌صورت مایع است، تمامی سطح درب را بعد از تهیه بخش زیربنایی درب، می‌پوشانند و گاهی به مدد عناصری چون PVC سطح درب را روکش می‌کنند. ولی آنچه در تمامی این روش‌های ساخت یکسان می‌باشد، فراهم نمودن عمری طولانی بین 10 تا 15 سال برای این درب‌ها حتی باوجود حضور در مکان‌های مملو از آب و رطوبت است.

انواع مختلف درب ضد آب و کاربردهای آن‌ها:

همان‌طور که اشاره نمودیم، بسته به جنس رویه، درب ضد آب در انواع مختلفی تولید می‌شود. ولی آنچه در تمامی آن‌ها مشترک است، خاصیت امنیت بخشی است که برای ساختمان‌ها به ارمغان می‌آورند. در ادامه به معرفی انواع مختلف این درب‌ها می‌پردازیم.

1. درب ضد آب پلی اورتانی 

همان طور که از نام آن پیدا است، نوعی از درب ها هستند که ضد آب می باشند حال این صفت ضد آب بودن به این معنی است که در برابر رطوبت و آب مقاومت می کنند و هرگز پوسیده نمی شوند. علت این پوسیده نشدن در ساختار و موادی است که برای ساخت آن ها استفاده می نماییم. یک نکته ی جالب که درمورد درب ضد آب وجود دارد این است که این درب ها از نظر ظاهر دارای ظاهری همانند چوب هستند ولی در ساختار آنها ازچوب استفاده نشده است  به همین دلیل در برابر آب به هیچ عنوان پوسیده نمی شود.

اما سوال این جا است که چگونه می توان گفت که درب های چوبی میتوانند ضد آب باشند؟

باید بدانید که رمز و راز درب ضد آب اینگونه است  که در ساختار آن از هیچ گونه چوبی به هر شکل استفاده نشده باشد حال آنکه در اکثر دربهای ضد آب موجود در بازارقطعات چوب در ساختار آن به کار رفته است و این چوب بعد ازمدتی در معرض آب قرارخواهد گرفت به این معنا که روکش ضد آبی که روی این درب ها قرار دارد به مرور زمان از محل درز آنها آب به داخل آن نفوذ خواهد کرد وباعث تورم و آماس درب خواهد شد

کاربردهای درب ضد آب پلی اورتانی:

ممکن است که شما با خواندن این مقاله یک سوال در ذهنتان به وجود آید و آن هم این سوال باشد که خوب این درب ضد آب پلی اورتانی  به چه دردی می خورد. مگر در یک خانه یا اداره چقدر رطوبت و یا آب وجود دارد که بتواند به درب های چوبی آسیب برساند؟ و ما مجبور باشیم از دربهای ضد آب پلی اورتانی استفاده نمائیم؟ ویا اینکه اصلا میشود از این درب برای سایر دربهای داخل ساختمان هم استفاده کرد باید بدانید که از این درب ضد آب، در مکان هایی چون پذیرایی، درب اتاق خواب ها، درب اتاق های اداری و حتی بانک ها و بیمارستان ها هم میشوداستفاده کرد.

معمولا درب های ضدآب قدیمی بدلیل ظاهری نازیبا و ناهمگون با دکوراسیون داخلی کمتر در ساختمانها مورد استفاده قرار میگرفت اما در نسل جدید دربها که برای اولین بار توسط گروه تولیدی پلی اورتان سکات تولید وعرضه شده است این مشکل برطرف شده است ومصرف کنندگان با خیالی راحت میتوانند از این نوع دربها برای تمام قسمتهای منازل خود استفاده کنند وبا توجه به سلیقه خود نسبت به تهیه ان اقدام نمایند

سُکات تولید کننده محصولات مرتبط با پلی اورتان

با توجه به قرابتی که از گذشته های بسیارزیاد میان انسان ودست ساخته های چوبی وجود داشته است ، یکی ازمهمترین دغدغه ها و نگرانی های مشتریان و مصرف کنندگان محصولات جدید ، عدم تطابق منظر و حس محصولات جدید با محصولات چوبی هست . به همین منظور گروه تولیدی پلی اورتان سُکات با بحق دانستن خواسته مشتریان خود وبا توجه به امکانات بسیارعالی که در این مجموعه فراهم کرده است این دغدغه مشتریان خود را برطرف کرده واقدام به تولید محصولاتی کرده است که بیشترین شباهت را به محصولات چوبی دارد واز این بابت به مشتریان خود اطمینان خاطر میدهد که چوب مصنوعی ممکن است صنعتی باشد ولی الگوی طبیعی، زیبایی و شباهت ظاهری با چوب واقعی را دارد ومحصول نهایی که در اختیار آنها قرار میگیرد از لحاظ ظاهری تفاوتی با محصولات چوبی ندارد

2. درب ضد آب ABS:

ABS نوعی پلیمر نفتی است که به‌صورت رزین که ترکیبی از حلال آستن و تولوئن و همچنین ABS می‌باشد، به‌صورت روکشی چسب مانند و مایع بر روی درب‌های ضد آب قرار می‌گیرد. درب‌هایی که با ABS روکش می‌شوند، به‌مراتب از نمونه‌های دیگر مقرون‌به‌صرفه‌تر و ارزان‌تر هستند. مغز داخلی این درب‌ها را اغلب به MDF اختصاص می‌دهند و رویه را به روکش پلاستیک مانند ABS واگذار می‌کنند و بدین ترتیب ساختاری منحصربه‌فرد و غیرقابل نفوذ را از درب‌ها تدارک می‌بینند.

شما می‌توانید برحسب خواست و نیازتان حتی رویه‌ی این درب‌ها را با روکش‌هایی از جنس‌های مختلف مانند چرم و چوب، زینت بخشید و دید بصری بی‌نظیری را برای این درب‌ها پدیدآورید. اگر ساختمان شما در مکانی احداث‌شده که امکان رشد و نمو موریانه، قارچ، حشرات موذی و … که بلای جان درب‌های چوبی محسوب می‌شوند، فراوان است حتماً تهیه درب‌های ABS پیشنهاد جالب‌توجهی است. فقط به خاطر داشته باشید، انعطاف بالای درب‌های ABS سبب جذب حداکثری مشتریان به سمت آن شده است. به‌گونه‌ای که درب ضد آب ABS اکنون جزء پرفروش‌ترین و پراستفاده‌ترین نوع در میان انواع درب‌های ضد آب است و محبوبیت بالایی را تجربه می‌کند.

کاربردهای درب ضد آب ABS:

مهم‌ترین مکان کاربری درب ضد آب ABS را می‌توان فضا‌های داخلی و خارجی ساختمان‌ها دانست. درب ورودی واحدهای آپارتمانی، ورودی لابی، درب پارکینگ، درب باغ، ویلاها و … عرصه‌هایی هستند که دائماً در مجاورت باران، آلودگی، سایش و … قرار می‌گیرند، ازاین‌رو به‌منظور محافظت می‌توان، به‌راحتی و بدون دغدغه آسیب، از درب‌های ضد آب برای این مکان‌ها بهره برد.

3. درب ضد آب GRP(فایبرگلاس):

با پیشرفت‌های وسیع در حوزه درب‌های ساختمانی اکنون متریال‌های جدیدی به این عرصه واردشده‌اند که به‌راحتی بعد از ساخت بدنه اصلی درب بر روی آن قرارگرفته و مزیت ضد آب بودن را به درب‌ها می‌بخشند. فایبرگلاس را می‌توان محصولی از ترکیب نفت و پشم‌شیشه دانست که نه‌تنها از نفوذ آب به بافت درب‌ها به‌صورت عمقی ممانعت می‌نماید، بلکه درب‌ها را در برابر بخارات آب موجود در فضا نیز مقاوم می‌سازد. البته به دلیل مقاومت بالای درب‌های GRP در برابر آتش از این باب نیز پرطرفدار هستند و عدم شعله‌ور شدن و ذوب شدنشان آن‌ها را به عناصری مستحکم در فضاهایی با حرارت بالا بدل ساخته، ازاین‌رو طبیعی است که قیمتی بالاتر نیز داشته باشند.

کاربردهای درب ضد آب GRP:

عدم اشتعال و ذوب پذیری سبب شده از درب‌های ضد آب GRP نه‌تنها در محیط‌های مرطوب بلکه در فضاهای حساسی چون آزمایشگاه‌ها، ادارات، مراکز صنعتی و … که آتش‌سوزی و حریق بسیار خطرناک است، استفاده شود. همچنین در برخی مکان‌ها مانند بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و … که شست‌وشو و ضدعفونی درب‌ها به‌صورت مداوم انجام می‌پذیرد، می‌توان بدون نگرانی از ایجاد اختلال در بافت این درب‌ها از آن‌ها در سطح وسیع بهره برد. البته در مکان‌هایی که به عایق صوت، سرما و گرما نیاز است، نیز می‌توان بر روی توانایی‌های این درب‌ها حساب ویژه بازنمود.

4. درب ضد آب پلی وود (چوب پلاست):

اگر تمایل به تهیه دربی دارید که مستحکم‌ترین ساختار را به شما عرضه نماید که به‌راحتی و بدون دغدغه مکان بتوانید آن را در تمامی قسمت‌های ساختمان نصب نمایید و از خاصیت ضد آب و رطوبت آن نهایت بهره را ببرید درب ضد آب پلی وود والاترین انتخاب است. این درب‌ها در قالب‌های مخصوص و به‌گونه‌ای از ترکیب پودر چوب و پلیمر PVC تولید می‌شوند. ازاین‌رو است که می‌توان کلکسیونی از مزایا مانند نصب آسان، عایق صوت و امواج مغناطیسی، مقاومت در برابر ضربه، قابلیت رنگ‌آمیزی و … را برای این درب‌ها برشمرد. البته عمر طولانی و عدم پوسیدگی و تغییر رنگ از مزایای دیگر این درب‌ها است که در کنار اشتعال ناپذیری و خود اطفائی و آنتی باکتریال بودن، توانسته به نمونه‌ای برتر با ویژگی‌هایی منحصربه‌فرد در این حوزه بدل شود.

کاربردهای درب ضد آب پلی وود:

شما نمی‌توانید عرصه‌ای را بیابید که پلی وود در آن حضور نداشته باشد. اگرچه استفاده از پلی وود در ساخت درب چوبی ضد آب، درب سونا و استخر، ساخت بدنه کابینت‌های آشپزخانه و … در ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری، سبب شهرت این متریال در این زمینه خاصت شده اما می‌توان آن را حتی درصحنه‌های دیگری نیز یافت. صنعت خودروسازی، کشتی‌سازی، راه‌آهن، بارانداز بندر، قرنیز و … نیز مکان‌های مناسبی به‌منظور عرض‌اندام این عنصر گران‌بها هستند که البته به موفقیت‌های چشمگیری نیز در این عرصه‌ها نائل گشته است.

5. درب ضد آب PVC:

شما می‌توانید درب‌های ضد آب PVC را در دو مدل متفاوت بیابید. درب‌های MDF روکش شده با PVC و درب‌های HDF روکش شده با پی‌وی‌سی هر دو جزء دسته‌بندی درب‌های ضد آب PVC قرار می‌گیرند. آنچه در این درب‌ها حائز اهمیت است، امکان وکیوم نمودن آن در جهت ممانعت از ورود رطوبت به لایه‌های درونی است. وکیوم سبب می‌شود که جداره‌های داخلی درب از هیچ نقطه‌ای راه نفوذی نداشته باشند و بدین ترتیب عوامل آسیب‌زا مانند رطوبت، حیوانات موذی و … نتوانند به داخل آن راه یابند.

روکش PVC رسالت ضد آب نمودن درب و همچنین ارتقا مقاومت آن را بر عهده دارد. این نوع درب ضد آب نیز مانند نمونه‌های پیشین می‌تواند، به مصاف عرصه‌های مختلفی به نسبت ضخامت پی‌وی‌سی انتخاب‌شده برایش، برود.

کاربردهای درب ضد آب PVC:

اغلب از درب ضد آب پی‌وی‌سی در سرویس‌های بهداشتی، حمام، سونا، جکوزی و … استفاده می‌شود، اما همان‌طور که اشاره نمودیم هرچه بر ضخامت لایه PVC افزوده شود، می‌توان آن را صحنه‌های سخت‌تر نیز استفاده نمود. درب ورودی ساختمان، درب لابی، رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها و … مکان مناسبی برای ابراز وجود این درب‌ها هستند. البته در فضاهای نیازمند به درب‌هایی باقابلیت عایق صوت نیز می‌توان از این درب‌ها کمک گرفت و حریم شخصی و خصوصی باکیفیتی را به اجرا درآورد.

ویژگی‌های شاخص درب‌های ضد آب:

اگر از ابتدای این مطلب همراهمان بوده‌اید، حتماً تا حال به بخش مهمی از ویژگی‌ها و امتیازات موجود در درب‌های ضد آب پی برده‌اید. ولی در اینجا ما قصد داریم با جمع‌آوری این مزایا در یک قالب کلی، معرفی جامع‌تری را نسبت به این ابزارها ارائه دهیم. درب ضد آب مقوله‌ای پرکاربرد نه‌تنها در ایران بلکه در سراسر جهان است و طرح و رنگ‌های حیرت‌آور آن در حال حاضر تمامی سلیقه‌ها را پاسخ می‌دهد.

در ادامه با آپشن‌های ارزنده موجود در این درب‌ها بیشتر آشنا شوید.

مقاوم در برابر خراشیدگی:

این نوع درب‌ها نه‌تنها دلهره‌ای برای مقابله با آب و رطوبت ندارند، بلکه بدون نگرانی به جنگ انواع خط و خش رفته و پیروزمندانه میدان را ترک می‌کنند. ازاین‌رو حتی پس از سال‌ها استفاده در مکان‌های پرتردد، هیچ‌گونه خراشیدگی بر پیکر زیبا و شکیل این درب‌ها مشاهده نمی‌شود.

جایگزینی برای درب‌های چوبی قدیمی:

دوست داران درب‌های چوبی که از موریانه گذاری آن‌ها خسته شده و از فرسودگی و پوسیدگی این درب‌ها گله‌مند هستند، اما متریال دیگری را به‌جز چوب نمی‌پسندند، نیز می‌توانند به دامن‌پاک درب‌های ضد آب پناه ببرند. امکان تخم‌گذاری و رشد حشرات در بافت مستحکم این درب‌ها غیرممکن است و ازنظر ظاهری نیز به‌مانند چوب‌ها یادآور طراوت و زیبایی طبیعت بوده و به‌هیچ‌وجه ازنظر دیزاین با درب‌های چوبی تفاوتی ندارند.

تعمیر راحت:

اگرچه ادعا می‌شود، حتی با گذر سال‌ها درب ضد آب به‌مانند روز اول زینت‌بخش ساختمان‌ها است اما در صورت تخریب، تعمیر آن به‌سرعت و در کمترین زمان ممکن و به‌راحتی صورت می‌گیرد. ازاین‌رو لازم نیست بابت تعمیرات گران‌قیمت و زمان‌بر آن نگران باشید. بلکه به ساده‌ترین روش و با نازل‌ترین هزینه جلوه ابتدایی خود را بازمی‌یابند.

نصب آسان و سریع:

اگر برای تهیه این درب‌های زیبا و شکیل به بازرگانی سکات مراجعه نموده باشید، مطمئناً کالایی منحصربه‌فرد و ماندگار را دریافت می‌کنید. اگرچه یکی از مزایای درب‌های ضد آب نصب سریع و بی‌دغدغه آن است که سبب محبوبیت بالای آن شده است. ولی این مرکز می‌کوشد تا نصب سریع درب‌ها را نیز با کادری مجرب و آموزش‌دیده در اختیارتان قرار دهد تا پروسه خرید بی‌دغدغه‌تری را تجربه نمایید.

دارای رنگ‌بندی‌های متنوع:

کسانی که دائماً دل‌مشغولی دکوراسیون و ست نمودن اجزای آن را باهم دارند، می‌توانند از تنوع طرح و رنگ این درب‌ها بهره برده و دیزاین هایی منحصربه‌فرد و جذاب را برای ساختمانشان تدارک ببینند. شما دارای هر سلیقه‌ای که باشید، چنان ذوق هنری در این درب‌ها متبلور شده که به‌راحتی می‌تواند، پاسخگوی نیازتان گردد. دکوراسیون‌هایی که از این درب‌ها به‌منظور تکمیل پروسه دیزاین آرایی خود بهره برده‌اند، به‌مراتب باکیفیت‌تر و همه پسندتر در مقابل دیدگان ظاهرشده‌اند.

آنتی باکتریال:

همان‌طور که موجودات موذی نمی‌توانند، در درب ضد آب مأوا و جایگاهی برای خود بیابند، باکتری‌ها نیز به همان نسبت در این درب‌ها و سطوح مختلف آن جایی ندارند. مقاومت بالای این درب‌ها در مقابل باکتری سبب شده در مکان‌هایی که به این درب مجهز هستند، محیطی استریلی‌تر و پاکیزه‌تر را شاهد باشیم. به‌هرحال درب‌ها به علت حضور در مکان‌های خاصی چون قسمت ورودی ساختمان، سرویس‌های بهداشتی و … در معرض آلودگی بیشتری قرار دارند که وجود مزیت آنتی باکتریال سبب می‌شود، دیگر نگران آلودگی درب‌ها و زمینه انتقال بیماری‌ها و ویروس‌ها توسط این ابزارها نباشیم.

مناسب برای هر شرایط آب و هوایی:

بسیاری که در مناطق گرم و شرجی زندگی می‌کنند یا افرادی که سرمای جان‌سوز کوهستان‌ها را تحمل می‌نمایند، به دنبال درب‌هایی مقاوم در چنین شرایط جوی نامطلوبی هستند. به این افراد باید متذکر شد که انواع درب ضد آب توانایی حضور در شرایط جوی مختلف را دارد و بدون کوچک‌ترین آسیبی ماندگار و بادوام به فعالیت در مکان‌های مختلف مشغول است.

معیارهای مهم موجود در درب ضد آب باکیفیت:

نظافت و پاکیزگی زمین و دیوارها در مراکز مسکونی، اداری و تجاری امری ضروری و غیرقابل‌اجتناب است. رطوبت و آب حاصل از شست‌وشو شاید در ابتدا تأثیر چندانی بر روی درب‌های چوبی و حتی فلزی نداشته باشد، اما در طولانی‌مدت باعث تخریب آن‌ها می‌شود. ازاین‌رو در هنگام خرید درب ضد آب ابتدا مقاومت آن در برابر رطوبت سنجیده شده و سپس امکان ترمیم‌پذیری آن نیز موردبررسی قرار گیرد. در صورت دریافت پاسخ مثبت در مورد هردوی این معیارها می‌توان بر کیفیت درب اطمینان نمود. درب‌هایی که موفق به کسب این دو فاکتور هستند، به‌راحتی می‌توانند در محیط‌های مرطوبی چون سونا، جکوزی، استخر و … تاب آورده، بدون آنکه عمر مفیدشان کاسته شده و هزینه‌ها تعمیر را به مالکان خود تحمیل سازند.

عوامل تأثیرگذار بر قیمت درب ضد آب:

به‌راستی انواع درب‌های ضد آب، جایگزین مناسبی برای درب‌های آلومینیومی و چوبی هستند. به همین دلیل استفاده از آن‌ها رواج دارد، اما عواملی هستند که بر روی قیمت این کالاها تأثیر گذاشته و هزینه را دارای نوسان می‌سازند که در ادامه به شمارش آن‌ها می‌پردازیم.

میزان برجستگی طرح درب‌ها:

مسلماً درب‌هایی که دارای طرح‌هایی با برجستگی بیشتر و نقوش و کنده‌کاری‌هایی فزون‌تر هستند باقیمتی بالاتر به فروش می‌رسند. در حالت کلی درب ضد آب طرح دار بسیار گران‌تر از نمونه‌های فاقد طرح و ساده است.

ضخامت رزین یا روکش:

هرچه بر ضخامت رزین یا روکش بی افزایند به علت اینکه دوام و طول عمر درب‌ها ارتقا می‌یابد و مقاومتشان نیز در برابر آب بیش‌ازپیش می‌شود، طبیعی است که باقیمتی بالاتر به فروش برسند.

مقدار روکش و وکیوم:

‌تمامی بخش‌های برخی از درب‌های روکش شده مانند PVC وکیوم نمی‌شود و محل‌های تلاقی دو روکش باهم یا قسمت‌های قفل، اتصالات و دسته‌ها بازمی‌ماند. بدین ترتیب امکان نفوذ رطوبت از این منافذ به بافت درب وجود دارد که این امر هزینه‌های تعمیر و تعویض را به دارندگانشان تحمیل می‌سازد. با این توضیحات می‌توان دریافت یک درب ضد آب که کاملاً وکیوم و پوشش دهی شده باشد، به‌مراتب گران‌تر است.

درجه کیفی روکش‌ها و رزین:

روکش‌ها و رزین‌هایی که بر روی درب‌های ضد آب قرار می‌گیرند، از درجه‌یک شروع‌شده و تا درجه‌های 2 و 3 نیز تنزل می‌یابند. این امر بدیهی است، قیمت نمونه‌هایی باکیفیت پایین‌ به همان نسبت که دارای خواص ضد خش و مقاومت کمتری هستند، نازل‌تر به فروش برسند و روکش‌های درجه‌یک با مزایایی برتر در رده‌های بالاتر قیمتی قرار گیرند.

گروه تولیدی و بازرگانی سُکات ، اولین تولیدکننده درب ضد آب تمام پلی یورتانی بدون استفاده از چوب در ایران و ابزار گچبری پیش ساخته

جهت دریافت نمایندگی و خرید محصولات با ما تماس بگیرید.

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up